Alle aandacht voor jóu.

Jou laten geloven in jezelf, jou (weer) kennis laten maken met jouw kracht en wat je ten diepste wilt, baas over je eigen loopbaan worden en concrete stappen hierin zetten. Je levenswerk ontdekken en realiseren.

Inzicht en bewustwording hoe je op dit punt in je leven gekomen bent, wat je meeneemt, maar ook wat je tegenhoudt en hoe je hiermee om kunt gaan. Een diepgaande herbezinning op je leven- en loopbaan, een stevige blijvende basis voor de toekomst.
En dat op een creatieve holistische manier. Ja! Dat is creatieve loopbaancoaching. Ik wil ik je graag hierin begeleiden op een open, veilige, vrolijke en rustige manier zodat jij ruimte voelt stappen te zetten in je loopbaan. 


CREATIEVE LOOPBAANCOACHING =

Werken vanuit ontspanning | mindfulness

Voorafgaand aan een visualisatie en-of creatieve opdracht zorgen we ervoor dat ons hoofd, onze gedachten stil of stiller worden. Je verbindt je met je lichaam, realiseert je dat je meer bent dan alleen je hoofd. Het is niet alleen heerlijk, maar ook nodig om de fluistering van je onbewuste, je intu茂tie te horen. 

 

Onbewuste aanspreken

Gebruik maken van je linker- en rechter hersenhelft d.m.v. geleide visualisaties / imagineering. Op school wordt vaker de linkerhersenhelft aangesproken en ontwikkeld: argumenteren, logisch nadenken...intellectuele vaardigheden. We zijn echter meer dan dat. Ook emotie, verbeelding, lichaam en geest maakt wie we zijn. Om ten diepste te weten wat je wilt, is het nodig al deze bronnen aan te boren. Je krijgt hierdoor soms onverwachte antwoorden!

 

Creatieve werkvormen 

Jazeker, we gaan ook echt aan de slag. Tekenen, schrijven, kleien, knippen. De werkvormen wisselen elkaar af. Tijdens ons gesprek zullen we het inzetten, en ook thuis kun je hiermee verder gaan. Wil je liever niet ook thuis aan de slag, heb je hier geen tijd, energie, materiaal voor, dan is het groepstraject misschien iets voor jou. Lees er hier meer over. De creatieve werkvormen zijn bedoeld om de visualisaties te verwerken en om iets buiten jezelf te leggen waar we samen over kunnen praten. Dat wat je gemaakt hebt is heel beeldend en geeft inzichtelijke antwoorden. Je hoeft overigens zelf niet creatief te zijn, maar wel het leuk vinden om op deze manier te werken. Open staan voor genoemde werkwijze en er zelf tussen de gesprekken door ook energie in willen steken. 

 

Herbezinning op jou en je loopbaan

Het onderzoeken van je zelf, waar kom je vandaan en wat zijn de pieken en dalen geweest. Wat zou je het allerliefste in essentie willen, wat is voor jou waardevol. Tijd en ruimte voor je zelf, waardoor je van een afstandje naar je leven kunt kijken. Wat houdt je tegen, wat zijn je kwaliteiten en drijfveren.

 

Actiegerichtheid

A.d.h.v. wat je zelfonderzoek gaan we een actieplan opstellen met lang- en korte termijndoelen. We maken een creatief loopbaanplan met `smart` doelen  

 

Wil jij een diepgaande blijvende herbezinning op je loopbaan, meld je dan hieronder aan voor een vrijblijvend intake gesprek of stel een vraag. Ik help je graag. 

 

Reactie van klanten:

"Heel leuk om te doen, verrassende opdrachten, er was genoeg tijd voor reflectie. Duidelijkheid gekregen m.b.t. wat ik belangrijk vind, waar ik goed in ben, welke activiteiten ik leuk vind om te doen en waarom."

 

"Rianda kan goed orde brengen in alles wat gezegd wordt. Ik heb haar ervaren als een vriendelijke, rustige, begripvolle en enthousiaste coach. Stimulerend zonder druk te ervaren.  En  zeker ook doelgericht."

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.