Workshops met inhoud

Fijn tijd voor jezelf. Creatief bezig zijn mét een dieperliggend doel voor je persoonlijke (loopbaan) ontwikkeling. Jij  hoeft nergens voor te zorgen; de materialen liggen klaar, de koffie - thee is warm en staat te wachten op jou. Impressie van de ruimte, kijk gerust even  binnen.

 

De workshops zijn geschikt voor jou als je:

- een ochtend diepgaander creatief bezig wilt zijn 

- kennis wilt maken met mij en/of de methode

- je een verbindende activiteit zoekt voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje, een vrijgezellenfeest.

 

 

Mocht je meer continuïteit willen in de groep en wil je je echt een herbezinning op je werk dan is het groepstraject misschien iets voor jou.

 

 


Levenslijn hanger

Wat brengt jou hier? Om te weten wat je vervolgstappen richting je levenswerk kunnen zijn is het handig eerst te kijken naar het verleden. Belangrijke mijlpalen, grootse zaken en kleine geneugten. Pieken en dalen. Keuzes die gemaakt zijn, fijne en mindere ervaringen.... de rode draad hierin ontdekken. Op die manier stel je orde op zaken, wordt het helderder waarom je nu op dit punt bent in je leven. Biografische werkvorm.

 

Eerst ons hoofd leeg door een ontspanningsoefening, daarna volstromen met ons leven tot nu toe. We inventariseren, creëren en reflecteren. 

 

Creatieve materialen zijn veren, kraaltjes, draad, strookjes papier, houten stok. Alles ligt klaar voor je. Doe je mee?


Droombaancollage

Breng in beeld aan welke voorwaarden jouw levenswerk moet voldoen. Gebruik beelden uit de mooiste tijdschriften zoals o.a. de Flow en de Happinez. Na een lichaamsbewustzijnsoefening gaan we via een opdracht ontdekken hoe ons levenswerk eruit moet zien. Welke sfeer, voorwaarden en wat we nog meer tegenkomen. 

 

Creatieve werkvorm is collage maken.


Ibiza essentie stick

 

Ontdek wat jij ten diepste wilt. Welke essenties passen altijd bij jou, typeren jou. Essenties zijn onderliggende drijfveren om te besluiten of je iets wel of niet doet.  Hoe meer een activiteit voldoet aan deze essenties, hoe meer het je een voldaan, zingevend en prettig gevoel geeft. Hoe mooi zou het zijn dit ook naast toekomstige keuzes te leggen. Een graadmeter. Bovendien kun je, doordat je je hier bewust van bent, actief het leven creëren wat jij graag wilt. Deze workshop is inhoudelijk hetzelfde als de Essentie Mandala workshop, de creatieve verwerking ervan is anders. 

 

Ook maken we een concreet actieplan. 

 

Creatieve werkvorm is het beschilderen van een stok, werken met papier, veertjes, touw.

 


Essentie mandala

 

Ontdek wat jij ten diepste wilt. Welke essenties passen altijd bij jou. Theoretisch dezelfde workshop als de ibizastick, andere creatieve werkvorm.

 

De creatieve werkvorm is naast een lichaamsbewustzijnsoefening en een theoretische opdracht, het verwerken in een mandala. Je kunt werken met krijt, fijnlijners, stiften enz.

 

Vervolgens gaan we een concreet actieplan maken.

          

Wil jij ook op zoek naar jouw essenties zodat je de juiste stappen kunt zetten in leven- en loopbaan? Doe dan mee met deze workshop.

 

 

 


Handletter je powerfull

Wat houdt je tegen om nu je doelen te bereiken? Dat gaan we uitzoeken. Na een mindfulness oefening gaan we via een visualisatie op zoek naar dat wat jou tegenhoudt. Ook vinden we het tegenovergestelde. Iets wat je kracht geeft en wat je belangrijk vindt. Vervolgens gaan wie powerzin handletteren op een mooi kaartje. 

 

Creatieve werkvormen: visualiseren, tekenen met krijt, handlettering. Er zijn voorbeeldboeken aanwezig. 


Dierbare kwaliteiten

 

Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat kun je goed? Zijn er verborgen kwaliteiten? Wat heeft je onbewuste hierover te zeggen? Talenten zijn vaak juist voor jezelf heel gewoon, je realiseert je niet dat het bijzonder is. Maar dat is het wel! Door stil te staan en ruimte hiervoor te maken krijg je vandaag meer helder wat je kwaliteiten zijn.  

 

De creatieve methode bestaat uit visualiseren, kleien en verven van je totemdier. `

 

Dit dagdeel is los te volgen, maar een completer beeld van je kwaliteiten, inclusief theoretische onderbouwing krijg je door de workshop Kwaliteitenkistje ook te volgen. 

 


Vintage kwaliteitendoosje

 

De kernkwadranten van Offman vormen het theoretische kader van deze workshop. Ontdek je valkuilen, uitdagingen en allergieën. En hoe je je uitdaging kunt ontwikkelen. Deze workshop is een vervolg op dierbare kwaliteiten en is niet los te volgen. We borduren verder op de ontdekte kwaliteiten, het huiswerk. 

Om alles te bundelen maken we een klein kwaliteiten kistje. Ik heb originele boeken, strips, natuurboeken uit de jaren 70 en 80 die je naar hartenlust kunt gebruiken voor jouw persoonlijke kistje. 


Praktische informatie workshops

Alle workshops duren 3 uur. 

 

Wil je je aanmelden voor een workshop of heb je vragen vul dan onderstaand formulier in. Ik zal je zsm een antwoord terug sturen. 

De datum van de workshop kan in onderling overleg als je zelf een groepje hebt samengesteld waarmee je deel wilt nemen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.