Rianda

Ik begeleid mensen bij het ontdekken, vinden en realiseren van hun levenswerk via de Mooi Mens Methode en Creatieve Loopbaancoaching. Hierdoor leer je te luisteren naar je diepste verlangens in levens- en loopbaanvragen via creativiteit, visualisaties en ontspanning. Weer geloven in jezelf, baas over je eigen loopbaan, inner- & outer beauty is wat dit creatief loopbaantraject jou kan opleveren.
De afgelopen 16 jaar heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen richting werk of studie. Stilgestaan bij wat belangrijk voor hen is en hoe ze dit kunnen bereiken. In mijn functie als consulent arbeid ging het vooral om mensen die op dat moment geen werk hadden. De afgelopen 10 jaar heb ik middelbare scholieren vooral begeleid bij hun studiekeuzekeuze. Deze kennis wilde ik graag verdiepen en verbreden met de voortgezette opleiding tot creatief loopbaancoach.

Via visualisaties, creatieve werkvormen, lichaamsbewustzijnsoefeningen en verdiepende loopbaangesprekken komen mensen tot het ontdekken van hun levenswerk en zijn zij in staat om richting te geven aan hun loopbaan.

 

Ook de cursus ACT in loopbaanbegeleiding deed me warm lopen om op een andere manier aan de slag te gaan met loopbaancoaching. Hier werd o.a. verteld dat slechts 5% voor ons zichtbaar is (ons gedrag) en maar liefst 95% niet zichtbaar. En laat in die 95% nu net je waarden, missie, overtuigingen, persoonlijkheid zitten. Dé onderwerpen als het gaat om herbezinning op je werk. Beide methoden vullen elkaar goed aan. 
Specialismen
  • creatieve loopbaancoaching
  • ontspanning via lichaamsbewustzijnsoefening
  • studiekeuze coaching

Ben je eraan toe om op een creatieve, relaxte manier je levenswerk te ontdekken en te realiseren? Wil jij (weer) baas worden over je eigen loopbaan en keuzes maken die echt bij je passen? Kijk hier voor de coaching programma's of neem contact met me op via info@riandaspuijbroek.nl of via de chat.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan voor mijn tips en nieuws in je mail via onderstaande knop.