Over mij

Ik begeleid mensen bij het ontdekken, vinden en realiseren van hun levenswerk via loopbaancoaching o.b.v. creativiteit en ontspanning. Ontspanning via lichaamsbewustzijnsoefeningen en soms ter afwisseling, als jij dat ook wilt, een klein beetje wellness. Wellness?? Ja, heel klein... maar wel effectief. Lichaam en geest zijn immers één, is mijn mening. Dus een keer de ontspanning opzoeken door bijvoorbeeld een geur, door een voetenbadje... is heerlijk. Je helpt je lichaam dan eigenlijk mee om te ontspannen en kunt vervolgens verkwikt verder met de rest van de oefeningen. 
Weer geloven in jezelf, baas over je eigen loopbaan, is wat dit creatief loopbaantraject jou kan opleveren.
De afgelopen 16 jaar heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen richting werk of studie. Stilgestaan bij wat belangrijk voor hen is en hoe ze dit kunnen bereiken. In mijn functie als consulent arbeid ging het vooral om mensen die op dat moment geen werk hadden. De afgelopen 12,5 jaar heb ik middelbare scholieren begeleid bij hun studiekeuze. Deze kennis wilde ik graag verdiepen en verbreden met de voortgezette opleiding tot creatief loopbaancoach

Via visualisaties, creatieve werkvormen, lichaamsbewustzijnsoefening, lichamelijke ontspanning (wellness) en verdiepende loopbaangesprekken komen mensen tot het ontdekken van hun levenswerk en zijn zij in staat om richting te geven aan hun loopbaan.

 

Ook de cursus ACT in studie- en loopbaanbegeleiding deed me warm lopen om op een andere manier aan de slag te gaan met loopbaancoaching. Hier werd o.a. verteld dat slechts 5% voor ons zichtbaar is (ons gedrag) en maar liefst 95% niet zichtbaar. En laat in die 95% nu net je waarden, missie, overtuigingen, persoonlijkheid zitten. Dé onderwerpen als het gaat om herbezinning op je werk. Beide methoden vullen elkaar goed aan. En om dan weer meer open te staan voor ons onbewuste is ontspanning nodig. 

Specialismen
  • creatieve loopbaancoaching
  • ontspanning via lichaamsbewustzijnsoefening en een toefje wellness.
  • studiekeuze advies

Ben je eraan toe om op een creatieve, relaxte manier je levenswerk te ontdekken en te realiseren? Wil jij (weer) baas worden over je eigen loopbaan en keuzes maken die echt bij je passen? Kijk hier voor de coaching programma's of neem contact met me op via info@riandaspuijbroek.nl of via de chat.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan voor mijn tips en nieuws in je mail via onderstaande knop.

 


Ook huishond Kay, master of Zen, is aanwezig tijdens de loopbaancoaching of studiekeuzeadviesgeprekken bij mij thuis.