"Integer, professioneel en vooral concreet studiekeuze advies voor mijn 17- jarige zoon. Hij kan nu kiezen uit 2 concrete studies en is enorm opgelucht. Ik kan iedere twijfelende examenkandidaat en zijn/haar ouders aanraden om hier een beetje tijd en energie in te steken met hulp van Rianda." Astrid Witmont, traject studiekeuze voor zoon

"Bij Rianda heb ik een creatief loopbaancoachingstraject doorlopen. Als eind 40-er werd mij de kans geboden om de balans op te maken van mijn werkende leven en te kijken naar de toekomst. Ik heb de ontmoetingen met Rianda als heel prettig en zeer inspirerend ervaren. Rianda is een open vrouw, met een prettige persoonlijkheid, waar ik me bij thuis voel. De oefeningen die ze me liet doen waren uitdagend en maakten goed inzichtelijk wat mijn talenten en wensen op het gebied van werk zijn. Er kwam niet een “droomfunctie” naar boven, maar wel een richting en een focus, waardoor ik nu stappen kan zetten om mijn werk leuker en meer inspirerend te maken. Ik heb het traject bij Rianda ontspannen en verrijkend en heel waardevol gevonden! " Jantine Ronde, geestelijk verzorger.


"Ik volgde bij Rianda een traject loopbaanadvies, gesubsidieerd door de overheid. De manier waarop Rianda werkt in een dergelijk traject sprak me zeer aan. Met creatieve oefeningen en originele opdrachten kwam ik er spelenderwijs achter wat ik echt ten diepste wil van binnen. En ook op welke manier ik mijn talenten en kwaliteiten in de wereld kan zetten. Ik was daarmee al wel een stukje op weg, maar door dit traject heb ik uiteindelijk ook knopen doorgehakt. Ik kan je Rianda van harte aanbevelen, helemaal top!" Marianne Suijkerbuijk, welzijnscoach


"Het individuele traject vond ik heel leuk om te doen. Verrassende opdrachten, er was tijd genoeg voor reflectie. Het heeft me opgeleverd dat ik nu weet wat ik belangrijk vind, waar ik goed in ben . Rianda is rustig, begripvol en enthousiast. Stimulerend zonder het gevoel te krijgen dat er druk op me gelegd werd. Heel plezierig". Susanne van den Dungen, arbeidsdeskundige

 


"Rianda ken ik als een erg warme en hartelijke coach, die oprecht belangstelling voor je heeft. Zij is in staat om tijdens haar sessies rust in te brengen, zodat je ín het moment stil kunt staan. Ze reflecteert, vraagt door en moedigt aan om vanuit je eigen referentiekader en creativiteit te ontdekken wat je zelf belangrijk vindt. Zo gaf Rianda mij het inzicht om dagelijks de vruchten te plukken van mijn eigen geformuleerde essenties. Mijn zelfgemaakte creaties laten mij daarbij op momenten stilstaan; "wat wil ik ook alweer elke dag bewust beleven?" En dan zie ik het weer voor me. Een hele fijne loopbaanbegeleiding die me nog lang zal bijblijven!" Miranda Gramser-Schoenmaker, senior adviseur communicatie

 


Rianda heeft mij begeleid bij het traject Ontwikkeladvies 45+. Dat heeft ze op deskundige wijze gedaan! Wat was het een openbaring voor mij om tijdens dit traject op een creatieve manier bezig te zijn. Ik ben iemand die altijd met haar hoofd werkt, maar heb nu onder andere getekend, collages geplakt en een werkenstamboom gemaakt en op deze manier kennis gemaakt met diverse subpersonen en beperkende overtuigingen. Rianda heeft mij meermaals een spiegel voorgehouden, gaf mij tips waar ik direct mee aan de slag kon, wist mijn antwoorden goed samen te vatten, kwam daarmee tot de kern van mijn ontwikkelbehoefte en stelde dan vervolgens de vraag: ‘hoe ga je dat doen?’. Dit alles deed ze op de haar kenmerkende manier: open, hartelijk, warm en betrokken. Gevoed met nieuwe inzichten sluit ik dit traject af. Ik beveel Rianda van harte aan als coach.Minette van den Bemd, decaan en voorzitter VVSL.